Vinduespudsning – en tillidssag

Det er vigtigt, at du kan stole på den vinduespudser, du lader komme ind i dit hjem. Som kunde hos Grøn Polering kender du din vinduespudser, da det er den samme medarbejder, der kommer hos dig hver gang.

Send din mail – Vi sender et tilbud

Vi hører af og til om kunder, der har haft en vinduespudser, som var enten ustabil eller helt holdt op med at komme uden at give besked. For Grøn Polering er det en dyd at overholde aftaler og holde dig som kunde informeret om væsentlige ændringer. Vi lever af vores ry, og du kan regne 100 % med en aftale, der er indgået med Grøn Polering. Når vi tilbyder en service, gør vi alt, hvad vi kan, for at leve op til det ansvar og de forventninger, du som kunde har, når du indgår en aftale med os.

Vinduespudsning til skarpe priser

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige ydelser til yderst konkurrencedygtige priser – Det kan være alt lige fra traditionel vinduespudsning i villaer til opgaver med lift eller vaskeanlæg i større ejendomme. Vi er rutinerede og har erfaring inden for alle facetter af faget, så du kan være sikker på, at vi varetager enhver form for opgave professionelt.

Få et abonnement og opnå en række fordele

  • Du får en langt billigere pris
  • Kørslen minimeres til gavn for både miljø og pris
  • Vinduerne står rene og flotte året rundt
  • Du opnår den tryghed, der ligger i at kende din vinduespudser

Med en aftale om vinduespudsning fx hver 4. uge, kan vi give en rigtig god rabat i forhold til en enkeltstående opgave. Vi holder prisen nede ved at optimere kørslen og ved at holde vinduerne rene jævnligt, så snavset ikke gror fast.

Altid pæne vinduer. God pris.

<