Vinduespudser Mårslet

Vi kører fast på ruter i og omkring Mårslet. Derfor kan vi for eksempel tilbyde dig en attraktiv ordning med vinduespudsning fx hver 4. uge. Så har du altid flotte og rene vinduer.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Vinduespudsning med grøn samvittighed

  Hos Grøn Polering benytter vi moderne og grøn teknologi, når vi pudser vinduer. Dette betyder blandt andet, at vi kun bruger miljøvenlige produkter til vinduespudsning. Vi optimerer ligeledes alle vores ruter, så vi ikke kører unødigt – dette er med til at sænke CO2 udledning. Hvis du vil have en miljøbevidst vinduespudser til at pudse dine vinduer i Mårslet, så er Grøn Polering et fornuftigt valg. Udover at være miljøbevidste, går vi meget op i at sikre et godt og grundigt resultat. Vi sætter altid kundens ønsker først, og netop derfor har vi mange tilfredse kunder.

  Gode priser og glade kunder

  Et godt stykke arbejde – kombineret med den rette pris – giver glade kunder. Hos Grøn Polering er både prisen og resultatet på plads. Så hvis du ønsker effektiv og miljørigtig rengøring og pudsning af dine vinduer til en virkelig god pris – så er Grøn Polering det rette valg.

  Et særligt godt tilbud til dig i Mårslet

  Vi kan holde prislejet nede, fordi vores ruter er optimerede – herunder ruterne i Mårslet – og du kan nemt komme med i en fast rulleplan. Vi har mange kunder i Mårslet og omegn, og vi kommer tit i nærområdet. Skriv en mail til os. Så kontakter vi dig med et forslag til en aftale.