Vinduespudsning i Viby

Grøn Polering har vi flere faste ruter lokalt i Viby, hvor vi tilbyder billige aftaler på vinduespudsning. Hos os får du både en miljørigtig løsning til en rigtig fin pris.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Vinduespolering til gode priser

  En aftale om vinduespudsning hos Grøn Polering er et billigt alternativ til at gøre det selv. Hvis du er træt af besværet med at pudse vinduer, så lad os komme med et tilbud på vinduespudsning. Du kan for eksempel vælge, at vi kommer og pudser dine vinduer fast hver 4. uge.

  Tilfredse kunder

  Det er helt afgørende for os, at du som kunde er tilfreds med vores vinduespudsning. Det er faktisk selve grundlaget for vores virksomhed. Vores rutinerede vinduespudsere gør alt, for at du skal være tilfreds og føle, at du får den helt rigtige service. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan finde frem til den bedste løsning for dig.

  Miljøet i centrum, når vi pudser vinduer i Viby

  Hos Grøn Polering fokuserer vi på grønne løsninger og bæredygtighed. Vi bruger miljørigtige produkter, som er svanemærkede, og hensynet til miljøet er i fokus i alle vores arbejdsprocesser. Vores kørselsruter er optimerede, så vi udleder mindst mulig CO2, da vi mener, at vi som moderne virksomhed har ansvar for at tage hensyn til miljøet.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller en snak om, hvad vi kan tilbyde dig.