Vinduespudser Viby

Grøn Polering har faste ruter lokalt i Viby, hvor vi tilbyder billige aftaler på vinduespudsning til erhverv og private. Hos os får du både en miljørigtig løsning og et godt tilbud.

Send din mail – Vi sender et tilbud

Vinduespolering til gode priser

En aftale om vinduespudsning hos Grøn Polering er et billigt alternativ til at gøre det selv. Hvis du er træt af besværet med at pudse vinduer, så lad os komme med et tilbud på vinduespudsning. Du kan for eksempel vælge, at vi kommer og pudser dine vinduer fast hver 4. uge.

Glade kunder

Det er helt afgørende for os, at du som kunde er tilfreds med vores vinduespudsning. Det er faktisk selve grundlaget for vores virksomhed. Vores rutinerede vinduespudsere gør alt, for at du skal være tilfreds og føle, at du får den helt rigtige service. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan finde frem til den bedste løsning for dig.

Miljøet i centrum, når vi pudser vinduer i Viby

Hos Grøn Polering fokuserer vi på grønne løsninger og bæredygtighed. Vi bruger miljørigtige produkter, som er svanemærkede, og hensynet til miljøet er i fokus i alle vores arbejdsprocesser. Vores kørselsruter er optimerede, så vi udleder mindst mulig CO2, da vi mener, at vi som moderne virksomhed har ansvar for at tage hensyn til miljøet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller en snak om, hvad vi kan tilbyde dig. Tlf 70 707 747 eller [email protected]