Vinduespudser i Randers – Stabil vinduespolering i topklasse

Grøn Polering er et godt valg til vinduespudsning i og omkring Randers by. Vi dækker alle fem postnumre i byen – Randers C, SØ, SV, NØ og NV – og har faste ruter, så du altid kan være sikker på at vi kommer regelmæssigt.

Ved at abonnere på vinduespudsning hver 4. eller hver 8. uge, kan vi holde tidsforbruget og dermed prisen i bund, da snavset aldrig får lov at gro rigtig fast. Det betyder, at du som kunde får en rene vinduer til en overkommelig pris.

Med mange års erfaring og en bred og tilfreds kundekreds, kan du være sikker på, at vi har den nødvendige ekspertise og udstyr til at løse enhver opgave. Uanset om det er et mindre et-plans hus eller en større bygning, så står vi klar til at hjælpe.

Vores mål er altid at give dig et tilfredsstillende resultat, og vi sætter en ære i at få positive tilbagemeldinger fra vores kunder. Lad Grøn Polering tage sig af din vinduespudsning, så du kan nyde solskinnet og den blå himmel gennem klare, rene ruder.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Vi pudser vinduer for både erhverv og private i Randers

  Vi servicerer også erhvervskunder i og omkring Randers. Vi tilbyder attraktive aftaler til både virksomheder og private i og omkring Randers. Kontakt os, hvis I mangler en vinduespudser i Randers til at varetage vinduespudsningen i Jeres virksomhed. Vi kan tilbyde en stabil og professionel ordning til en rigtig god pris.

   

  Tryghed

  Hos Grøn polering er det den samme medarbejder, der kommer og pudser dine vinduer hver gang. På den måde lærer vi kunden at kende, og vi kan tage hensyn til de individuelle behov, der måtte være. Samtidig giver det også dig som kunde en tryghed at vide, at det er den samme vinduespudser, du lukker ind i dit hjem.

  Jeg tænker på miljøet

  Det er helt centralt for mig at værne om miljøet. Jeg tænker tit på, hvor afgørende vigtigt det er bidrage til at efterlade en ren planet til mine børn. Vi gør alt, hvad vi kan, for at skåne miljøet. Vi bruger fx svanemærket sæbe, som nemt nedbrydes i naturen. Når vi skal ud på større opgaver, bruger vi vores rentvandsanlæg. Med rentvandsanlæg kan vi vaske vinduer i helt op til ca. 20 meters højde – udelukkende ved hjælp af varmt ultra rent demineraliseret vand og teleskopstænger. Stængerne er lavet af letvægts karbon. Det giver os mulighed for at komme helt op i højden, når vi arbejder i Randers by.

  Jeg bruger lang tid på at planlægge og optimere ruterne til mindst mulig kørsel. Det er en stor gevinst for miljøet. Det medvirker også til, at jeg kan holde priserne nede, når vi sparer på brændstoffet og bruger tiden på at pudse vinduer i stedet for at sidde i bilen.

  Lave priser

  Vores ruteplanlægning medfører også, at vi kan tilbyde en billigere pris, fordi vi kan spare brændstof og tid. Denne besparelse afspejles direkte en til en i din pris, når du bestiller vinduespudsning.
  Gennem omhyggelig planlægning, og fordi vi oparbejder et godt kendskab til de enkelte opgaver, er det muligt for os at levere et flot stykke arbejde hver gang til en rigtig god pris, hvorfor vi er sikre på at du vil blive glad for at have os som din vinduespudser i Randers.
  Kontakt os allerede i dag for et tilbud – du kan ringe på tlf 70 707 747 eller skrive til [email protected].