Vinduespudser i Højbjerg

Hos Grøn Polering tilbyder vi at pudse dine vinduer billigt og miljøvenligt. Vi har flere faste, lokale ruter med vinduespudsning i Højbjerg, hvor vi har en bred kreds af både private- og erhvervskunder.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Vinduespudsning til en skarp pris

  Når du får et tilbud fra Grøn Polering, vil du opdage, at det koster mindre, end du havde ventet. Når du tager prisen i betragtning, bliver valget mellem selv at pudse vinduer, eller lade en professionel tage sig af det, nemt. Din tid er mere værd end den pris, vi kan tilbyde.

   

  Tilfredse kunder

  Det allervigtigste for os er, at du som kunde er tilfreds med vores service. Tilfredse kunder er hele grundlaget for vores forretning. Det er afgørende, at du som kunde føler, at du får leveret en service, der er alle pengene værd – At du føler dig godt behandlet, og at kvaliteten er helt i top. Samtidig er det super tilfredsstillende, at udføre en perfekt vinduespudsning, som kunden roser os for. Fælles for os i Grøn Polering er, at vi har en høj grad af professionel stolthed omkring vores arbejde. Vi vil gøre alt for, at du bliver tilfreds med det arbejde, vi udfører.

  Vi følger hele tiden med i udviklingen indenfor branchen. Vi tager gerne nye metoder i brug, især hvis det hjælper os til at levere endnu bedre vinduespudsning og samtidig beskytter miljøet. Eksempelvis har vi for nogle år siden investeret i et avanceret rentvandsanlæg. Med den metode kan vi vaske vinduer effektivt og sikkert næsten alle steder.

   

  Vi værner om miljøet

  Miljø og bæredygtige løsninger er i centrum hos Grøn Polering. Vi gør, hvad vi kan, for at skåne miljøet mest muligt i vores arbejde. Vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar for at værne om naturen. Derfor benytter vi svanemærkede produkter og optimerer vores kørsel. Du kan læse mere om vores miljøpolitik her.

  Ring til os på TLF 70 707 747 eller skriv til os, så kommer vi med et uforpligtende tilbud.