Vinduespudser Egå

Vi pudser dine vinduer billigt, effektivt og miljøvenligt i blandt andet Egå og omegn. Hos Grøn Polering har vi specialiseret os i vinduespudsning hos private samt små og mellemstore virksomheder. Egå er en del af vores kerneområde, hvor vi kommer dagligt, da virksomheden har adresse i nabo postnummeret. Vi er et mindre firma, og vi lægger vægt på personlig kontakt og god service. Vi byder eksempelvis ikke, når der er budrunder hos store offentlige institutioner eller virksomheder, fordi man er nødt til at gå på kompromis med kvaliteten for at have en chance for at vinde udbuddet. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Kvalitet, stabilitet og personlig kontakt med kunden er vores fokusområder. Vi vil kunne tilbyde stabil kvalitet til rimelige priser.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Økonomi

  Indgår du en aftale med os om regelmæssig pudsning af dine vinduer, tilbyder vi faste lave priser. Ønsker du blot en enkeltstående vinduespudsning, er Grøn Polering også altid klar med en god pris, når planlægningen tillader det. Kontakt os i dag uforpligtende for et tilbud, der matcher dine behov.

  Bæredygtighed

  Hos Grøn Polering tænker vi på miljøet. Det er vigtigt for os at bruge metoder til vinduespudsning, som er bæredygtige og så skånsomme for miljøet som muligt. Derfor bruger vi blandt andet effektive svanemærkede rengøringsprodukter. Vi planlægger vores ruter nøje optimerer rækkefølgen, så kørslen begrænses. Vi kører i nogle af de mindste og mest miljøvenlige biler på markedet, så CO2 aftrykket begrænses mest muligt.

  Prøv vores vinduespudsning

  Skriv til os og hør, hvornår vi kan komme forbi dit hjem eller virksomhed i Egå. Vi kan for eksempel tilbyde dig at komme med i en løbende ordning til en fast lav pris. Vores daglige gang i området betyder, at vi hurtigt kan komme og pudse dine vinduer, samt at vi kan holde prisen nede, da vi ikke har spildtid til kørsel, når vi allerede er i området.

  Kontakt os i dag og få et godt tilbud eller en snak om, hvad vi kan tilbyde dig.