Vinduespudser i Tilst

Grøn Polering tilbyder vinduespudsning i Tilst og omegn. Vi har allerede mange glade kunder i området, og kan derfor tilbyde en rigtig god og billig løbende aftale med fx 4 ugers interval. Indgår du en aftale med Grøn Polering, får du pudset vinduer stabilt med jævne intervaller, så du altid har flotte og rene vinduer.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Miljøet i centrum

  Hos Grøn Polering får du ikke blot en super effektiv vinduespudsning – vores service er også miljøvenlig. Dine vinduer bliver pudset med miljøvenlige produkter, som er svanemærkede. Desuden planlægger vi nøje vores ruter, så der bliver mindst mulig kørsel til gavn for pris og miljø. Vi benytter desuden et rentvandsanlæg, som i særdeleshed er med til at skåne miljøet ift. andre alternativer. Vi vil gerne være med til at sikre, at vi også har en grøn planet i fremtiden.

  Glade kunder

  Hos Grøn Polering vil vi gerne have glade og tilfredse kunder. Det opnår vi blandt andet ved at tilbyde en god og effektiv service til konkurrencedygtig pris. Vi tager altid udgangspunkt i den specifikke opgave og kundens særlige behov for vinduespudsning, så vores indsats er skræddersyet. Derfor har vi et stort klientel af meget tilfredse kunder, der har valgt os som vinduespudser i Tilst.

  Erfaring kan ses på resultatet

  Når du indgår en aftale med Grøn Polering, er det altid den samme erfarne vinduespudser, der kommer hos dig. Det kan ses på resultatet. Mange mennesker synes også, at det er rart at vide, hvem der kommer i deres hjem. Skriv til os, så får du også et godt, uforpligtende tilbud.