Vinduespudser i Trige

Grøn Polering har flere faste ture i Trige og omegn. Vi kommer altså kommer jævnligt i nærområdet, og vi kan derfor tilbyde en fast ordning til en rigtig god pris.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  En miljørigtig løsning

  Hos Grøn Polering får du mere end bare en flot og effektiv pudsning af dine vinduer. Vi tænker også på miljøet. Alle vores fagfolk er udlært til at pudse vinduer ud fra en miljørigtig metode og altid med miljøvenlige produkter, som er svanemærkede. For os er bæredygtighed et vigtigt fokus. Det betyder blandt andet, at vi planlægger vores ruter i Trige samt i resten af Aarhus nøje, så vi hverken spilder tid eller forurener unødigt ved kørsel af omveje. Vinduespudsning ud fra miljørigtige principper er en stor del af vores virksomhedsprofil.

  Tilfredse kunder

  For os er det også helt centralt, at vores kunder er tilfredse med det produkt, de køber. Det er vigtigt, at du synes, at du har fået en grundig og flot vinduespudsning for dine penge! Og har du noget at udsætte på vores arbejde, så kontakt os, så finder vi sammen en løsning.

  Slip for det hårde arbejde

  Uden de rette redskaber – som er en dyrere investering – så er det ofte både hårdt og besværligt selv at vaske og pudse vinduer. Men nu har du mulighed for at slippe for det hårde arbejde. Vi tilbyder både lejlighedsvis rengøring og pudsning af dine vinduer såvel som faste ordninger, hvor du med jævne intervaller får dine vinduer rengjort og pudset.

  Ring og hør mere

  Ring og hør nærmere om vores ordninger på tlf. 70 707 747, eller skriv et par linjer til os på [email protected] for at bestille et gratis tilbud på vinduespudsning i Trige.