Vinduespudser Skødstrup

Grøn Polering tilbyder vinduespudsning i Skødstrup og nærområde for både private og erhverv. Vi kommer jævnligt i lokalområdet ved Skødstrup, hvor vi kører ruter i faste intervaller. Det betyder, at du eller din virksomhed nemt kan komme med i en løbende ordning til en billig pris.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Vi tænker på miljøet…

  Vi tænker på miljøet, når vi yder vores service inden for vinduespudsning. Vi bruger miljøvenlige løsninger, som samtidig giver et effektivt resultat. Vi benytter blandt andet udelukkende gode, svanemærkede produkter til rengøring og pudsning af vinduer. Desuden bruger vi et moderne rentvandsanlæg, så vi undgår at lække unødigt forurenende kemikalier ud i naturen. Vores metoder er både moderne, effektive og bæredygtige.

  …og vi tænker på vores kunder

  For os er det helt centralt, at vores kunder er tilfredse med det produkt, de køber hos os. Derfor har vi sørget for at matche vores service med priser, hvor alle kan være med. Vi har en stor kreds af meget tilfredse kunder i Skødstrup såvel som i resten af Aarhus og omegn.

  Mange muligheder og gode tilbud på vinduespudsning

  Du har både mulighed for at få et tilbud på en enkeltstående  vinduespudsning i Skødstrup såvel som på prisen, hvis du ønsker at få pudset vindurer fast – for eksempel hver 4. uge. Hvis du gerne vil prøve os af først – før du bestiller en fast ordning, så er det selvfølgelig en mulighed, og vi finder en god pris til dig, når du vælger at fortsætte.

  Skriv til os og få et godt tilbud på vinduespudsning i Skødstrup.