Vinduespudser i Tranbjerg

Vi kører på faste faste ruter i Tranbjerg flere gange månedligt – så det er nemt at få en god billig aftale om løbende vinduespudsning til fast pris.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Vi er miljøvenlige

  Hos Grøn Polering tænker vi på miljøet. Vi bruger svanemærkede produkter, og vi planlægger og optimerer vores kørsel mest muligt til gavn for både miljø og pris. Vi har mange års erfaring inden for vinduespudserfaget, og vi gør, hvad vi kan, for at benytte metoder som i videst mulig omfang er miljøvenlige. Vores rentvandsanlæg bruger for eksempel rent demineraliseret vand i stedet for sæbe.

  Rentvandsanlæg

  Når vi pudser dine vinduer i  Tranbjerg, kan vi – foruden almindelig vinduespudsning – også tilbyde vinduesvask med vores moderne rentvandsanlæg. Det bruger ultrarent renset vand i stedet for sæbe og kemikalier, og benyttes, når vi skal vaske vinduer i højden – vel at mærke uden brug af lift. Rentvandsanlæg er en yderst miljøvenlig teknologi til vinduespudsning i højder op til 20 meter.

  Gode priser

  Hos Grøn Polering får du miljøvenlig vinduespudsning til rimelige priser. Det er vigtigt for os, at du kan se, at du får noget for pengene. Vi har en bred og stabil kundekreds, og det er med god grund, at vi har haft adskillige af vores kunder i flere år. Hvis du vil vide mere om vores grønne virksomhedsprofil, så læs endelig mere her på gronpolering.dk eller ring eller skriv til os og få et godt, uforpligtende tilbud.