Vinduespudser Brabrand

Er du på udkig efter en vinduespudser til en opgave i Brabrand, så er Grøn Polering et godt valg. Vi tilbyder vinduespudsning i Brabrand lokalområde for erhverv såvel som private hustande. Med faste ruter i området kan vi tilbyde en attraktiv løsning med løbende vinduespudsning til en god pris.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Vinduespudsning med samvittighed

  Hos Grøn Polering køber du ikke blot effektiv vask og pudsning af dine vinduer. Du får også grøn samvittighed. Vi arbejder nemlig med miljøvenlige metoder, som er med til at skåne miljøet for unødig forurening. Vores vinduespudsere arbejder altid med miljøvenlige og svanemærkede produkter, og vi planlægger vores kørselsruter nøje, så forureningen med CO2 holdes på et minimum. Med disse metoder forsøger vi at gøre vores arbejde så miljørigtigt som muligt.

  Glade og tilfredse kunder

  Vi har en bred kreds af glade og tilfredse kunder, som har valgt os netop på grund af vores grønne profil, men samtidig også på grund af vores særdeles billige priser på vinduespudsning. Du vil blive overrasket over, hvor billigt vi kan vaske og pudse dine vinduer!

  Slip for det hårde arbejde

  Kontakt os i dag og få et gratis tilbud på vinduespudsning i Brabrand.