Vinduespudser i Lystrup

Grøn Polering har faste ruter i Lystrup, som er en del af vores nærområde. En stor del af vores kundekreds bor i Lystrup, og vi kan derfor give en rigtig god pris på for eksempel en fast løbende aftale med vinduesvask hver 4. uge. 

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Grønt ansvar

  Med navnet Grøn Polering følger et ansvar, nemlig at vi er miljøbevidste. Og det er vi. Vi bruger udelukkende svanemærkede og miljøvenlige produkter til rengøring og pudsning af vinduer. Vi benytter efter kunders ønske vores rentvandsanlæg, som effektivt rengør og pudser vinduer i op til 15-20 meters højde uden at bruge sæbe. Samtidig planlægger vi nøje vores ruter, så der ikke bliver udledt unødige mængder CO2.

  God pris

  Har du lyst til at vide mere om mulighederne for fast vinduespudsning i Lystrup, så ring og få en snak med os. Du kan også skrive og fortælle lidt om dine særlige behov. Så vender vi tilbage med et prisstærkt og uforpligtende tilbud på miljøvenlig vinduespudsning. Grøn Polering er nemlig et billigt alternativ til at gøre det selv. Skriv til os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde. Du kan nå os på [email protected].