Vinduespudser i Hornslet

Grøn Polering kommer jævnligt i Hornslet og omegn, så hvis du er interesseret i billig og miljøvenlig vinduespudsning, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi pudser vinduer for private og erhverv.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Miljøvenlig vinduespudsning

  Bor du i Hornslet, og ønsker du en grøn løsning til vask og pudsning af dine vinduer, så er Grøn Polering firmaet for dig. Vi tilbyder flere forskellige løsninger til vask og pudsning af vinduer i forskellige højder. Det hele udføres med grønne og miljørigtige metoder. Blandt andet benytter vi udelukkende miljøvenlige og svanemærkede produkter.

  Gode priser

  For os er det vigtigt, at du som kunde er tilfreds med vores service og vinduespudsning. Vi ved dog, at prisen også er en afgørende faktor, og derfor tilbyder vi vinduespudsning til særdeles konkurrencedygtige priser.  Du kan få et godt tilbud på en enkelt vinduespudsning, men du kan også vælge at få vinduespudsningen endnu billigere, hvis du tilmelder dig en fast ordning.

  Tilbud på vinduespudsning i Hornslet

  Send os en kort besked på [email protected]. Så giver vi et godt tilbud og svarer på eventuelle spørgsmål om, hvad vi kan tilbyde inden for vinduespudsning.