Vinduespudser i Sabro

Hos Grøn Polering giver vi en god pris på en aftale om løbende vinduespudsning i Sabro. Vores rutinerede team kører fast i området i og omkring Sabro. Det betyder, at du nemt og billigt kan koble dig på en eksisterende rute i området.

Miljøvenlig og grundig vinduespudsning

Grøn Polering benytter moderne og miljøvenlige metoder til rengøring og pudsning af vinduer. Vi tilbyder mange forskellige muligheder inden for pudsning af vinduer i Sabro – altid med miljøvenlige og svanemærkede produkter, så du kan have god samvittighed, når du får dine vinduer pudset af os. Vi kan blandt andet tilbyde vask og vinduespudsning med vores rentvandsanlæg, hvor vi helt uden brug af sæbe gør dine vinduer skinnende rene i op til 15-20 meters højde. Lyder det som løsningen på dine behov, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Tilfredshed i højsædet

For os betyder det meget, at du som kunde er glad og tilfreds med resultatet, når vi har pudset dine vinduer. Tilfredshed kommer både af det gode resultat, men afhænger ligeledes af prisen. Derfor bestræber vi os på at kunne tilbyde vores service med vinduespudsning til særdeles konkurrencedygtige priser. Både i og uden for Sabro.

Bestil os

Vil du vide mere om vores ydelser inden for vinduespudsning i Sabro, og hvilken ordning der passer bedst til dig og dine vinduer, så skriv en mail til [email protected] eller ring på tlf. 70 707 747.