Vinduespudser i Sabro

Hos Grøn Polering giver vi en god pris på en aftale om løbende vinduespudsning i Sabro. Vores rutinerede team kører fast i området i og omkring Sabro. Det betyder, at du nemt og billigt kan koble dig på en eksisterende rute i området.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Miljøvenlig og grundig vinduespudsning

  Grøn Polering benytter moderne og miljøvenlige metoder til rengøring og pudsning af vinduer. Vi tilbyder mange forskellige muligheder inden for pudsning af vinduer i Sabro – altid med miljøvenlige og svanemærkede produkter, så du kan have god samvittighed, når du får dine vinduer pudset af os. Vi kan blandt andet tilbyde vask og vinduespudsning med vores rentvandsanlæg, hvor vi helt uden brug af sæbe gør dine vinduer skinnende rene i op til 15-20 meters højde. Lyder det som løsningen på dine behov, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

   

   

  Vi lever af tilfredse kunder

  For os er det helt centralt, at du som kunde er glad og tilfreds med resultatet, når vi har pudset dine vinduer. Tilfredshed kommer både af det gode resultat, men afhænger ligeledes af prisen. Derfor bestræber vi os på at kunne tilbyde vores service med vinduespudsning til særdeles konkurrencedygtige priser. Både i og uden for Sabro.