Vinduespudser i Aarhus

Hvis du leder efter en vinduespudser i Aarhus området, så lad Grøn Polering vaske dine vinduer. Vi har flere faste ture med vinduespudsning i Aarhus og omegn. Mere end halvdelen af vores erhvervskunder findes i området inden for Ringvej O2 i Århus. Vi har også ruter i hele området omkring Aarhus og store dele af det øvrige Øsjylland. 

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Tilfredse kunder

  Kundetilfredshed er altafgørende for vores succes. Det er derfor vigtigt for os, at du som kunde føler, at serviceniveauet er helt i top, og at dine specifikke ønsker og behov bliver imødekommet og tilgodeset. Det er vores mission, at du som kunde føler, at du får fuld valuta for pengene.

  Det er billigt

  Når du får et tilbud på professionel vinduespudsning hos Grøn Polering, vil du sandsynligvis opleve, at prisen er billigere, end du havde regnet med.  Dine vinduerne bliver holdt rene med jævne mellemrum, og du skal ikke længere tænke på vinduespudsning – det bliver udført af professionelle, og regningen kan tilmed tilmeldes betalingsservice. Så bliver det ikke nemmere.

  Vi tænker på miljøet hos Grøn Polering

  Hos Grøn Polering benytter vi udelukkende svanemærkede og miljørigtige produkter, og vi er altid opmærksomme på, om vi kan gøre mere for at skåne naturen. Vi optimerer ruterne til mindst mulig kørsel, og på den måde bidrager vi også til at nedbringe den globale CO2 udledning. Det er vores bidrag til at kunne efterlade en renere planet til kommende generationer. Du kan kontakte os på Tlf. 70 707 747 eller på mail [email protected].