Vinduespudser i Åbyhøj

Grøn Polering tilbyder vinduespudsning i Åbyhøj lokalområde til konkurrencedygtige priser. Vores vinduespudsere kommer i området på faste ruter flere gange månedligt, så der er rig mulighed for at komme med i en billig turnus med løbende vinduespudsning.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Miljøvenlig vinduespolering

  Hos Grøn Polering værner vi om miljøet. Vi bruger svanemærkede produkter og planlægger kørslen nøje til gavn for både miljø og pris. Værner du også om miljøet, og ønsker du en miljørigtig løsning til pudsning af dine vinduer, så er Grøn Polering det rette valg for dig.

  Rentvandsanlæg

  Ud over konventionel vinduespudsning i Åbyhøj, tilbyder vi vinduesvask med et moderne rentvandsanlæg. Anlægget bruger ikke sæbe, og det kan bruges i op til 20 meters højde. Denne metode overflødiggør i mange tilfælde brug af lift,  hvilket giver mindre CO2 udledning. Det er en af de mest miljøvenlige metoder til vinduespudsning og rengøring af vinduer, der findes.

  Gode priser

  Hos os får du grøn vinduespudsning til rimelig priser.  Af den grund har vi allerede mange tilfredse kunder. Vi vil også gerne have dig som tilfreds kunde, så læs mere om vores bæredygtige virksomhedsprofil på gronpolering.dk eller kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Åbyhøj.