Vinduespudser i Hinnerup

Vi kører jævnligt faste vinduespudserruter i og omkring Hinnerup og Søften. Det betyder, at du eller din virksomhed nemt kan komme med i en fast turnus med vinduespudsning til en favorabel lav pris.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Grøn Polering – godt for miljøet og økomnomi

  Mangler du en effektiv og billig vinduespudser i Hinnerup eller Søften? Så er Grøn Polering det helt rigtige valg til opgaven. Vi leverer både billig og grøn vinduespudsning. Grøn vinduespudsning betyder, at vi tager hensynet til miljøet alvorligt. Det indebærer, at alle vores produkter er miljøvenlige og svanemærkede, og vi bruger generelt de mest miljøvenlige løsninger, der findes. Vi tænker grønt i hele processen, hvilket indebærer, at vi også planlægger vores kørselsruter nøje, så vores forbrug af brændstof begrænses. Denne diesel besparelse er en stor fordel for miljøet. Besparelsen afspejles samtidig direkte i form af rabat på prisen for dig som kunde.

  Og vi kommer HØJT op på både miljø- og meterskalaen

  Når vi skal arbejde i højden, hvor en stige ikke rækker, bruger vi vores højteknologiske rentvandsanlæg. Vaskeanlægget bruger demineraliseret, varmt vand, der leveres gennem lange teleskopstænger. Vi vasker på den måde vinduerne skånsomt og effektivt med bløde børster. Det efterlader skinnende rene ruder, og det er samtidig en af de mest miljøvenlige løsninger, der findes.

  Tilfredse kunder i Hinnerup

  Vi har allerede mange tilfredse kunder i både Hinnerup og Søften. De har bruger os, blandt andet fordi Grøn Polering både er lig med høj kvalitet, en grøn profil, god service – og ikke mindst konkurrencedygtige priser. Vil du opnå samme tilfredshed, så skriv en mail eller ring til os. Du kan høre nærmere om vores service, så vi sammen kan finde ud af, hvad der er den bedste løsning for netop dig. Vi kan også give dig et tilbud med det samme.