Vinduespudser Hørning

Grøn Polering pudser vinduer i Hørning for både private og erhverv. Du kan vælge at komme med i en fast ordning, så du får pudset vinduerne fast fx hver 8. uge. Kontakt os og få et godt tilbud i dag.

Send din mail – Vi sender et tilbud

Fokus på miljøet

Under hele vinduespudsningsprocessen har vi fokus på miljøet. Vi benytter svanemærkede produkter, og optimerer vores kørsel, så vi udleder mindst mulig CO2.  Dette afspejler sig i prisen, som du skal betale – optimerede ruter giver os mulighed for at tilbyde dig en fast, lav pris.

Tilfredse kunder

Hos os tilbyder vi vinduespudsning og service i særklasse. Du kan enten få et godt tilbud på lejlighedsvis pudsning af dine vinduer, eller et super billigt tilbud på en fast ordning med vinduespudsning i dit hjem. Og din tilfredshed som kunde er altafgørende for os. Hvis du har bemærkninger til vores arbejde, så kontakter du os blot, så finder vi i fællesskab en løsning.

Få et prisstærkt tilbud

Hvis du har lyst til at høre mere om vores tilbud eller gerne vil have et konkret prisforslag, så kontakt os på tlf. 70 707 747 eller [email protected]