Virksomhedsprofil

Hos Grøn Polering har vi en klar vision om at være en tidssvarende virksomhed. Vi følger med i udviklingen på alle fronter. Vi har en høj grad af miljøbevidsthed, og det er vigtigt for os ikke at fokusere på økonomisk profit alene. Med tanke på de globale miljøproblemer er det afgørende at have fokus på bæredygtige, holdbare løsninger.

Bæredygtige løsninger

Hensynet til miljøet er vores kernefokus hos Grøn Polering. Traditionel vinduespudsersæbe indeholder 30-60 % anionske tensider, som belaster naturen i årtier, før de er nedbrudt. Vi anvender kun effektivt, svanemærket vinduespudsersæbe og andre miljørigtige produkter, der er skånsomme for naturen. Med rentvandsanlæg, der bruger demineraliseret vand, er det i mange tilfælde muligt at vaske vinduer helt uden brug af sæbe og skadelige kemikalier, der belaster miljøet og naturen. På den måde kan vi udføre vores arbejde 100 % miljørigtigt.

Hos Grøn Polering optimerer vi kørslen og ruterne. Vi kører derfor færre kilometer og bidrager på den måde også til at mindske den globale CO2 udledning, ligesom det er en økonomisk gevinst for kunden, da vi sparer udgifter til brændstof, der direkte kan nedskrives i kundens pris.

Det er vores bidrag til at videregive en ren planet til kommende generationer.

Kvalitet og kundetilfredshed

Kundens behov i centrum hos Grøn Polering, og vi sætter en ære i at levere et godt resultat hver gang. Store og små kunder – virksomheder, private og institutioner. Vi er altid omhyggelige med vores vinduespudsning – uanset opgavens størrelse. Vi lever af tilfredse kunder, og her er høj kvalitet simpelthen afgørende for at kunne fastholde et godt samarbejde.

Teknologisk er vi med helt i front

Vi kan selvfølge pudse vinduer på traditionel vis – med vand og sæbe og gummiskraber. Men vi er også med i den seneste udvikling indenfor vinduespudsning. Vi bruger avancerede rentvandsanlæg, som kan bruges til at løse vinduespudseropgaver i helt op til 20 meters højde uden brug af lift. Det er en betydelig mere miljøvenlig og økonomisk løsning. Brug af lift er både langt mere tidskrævende og belastende for miljøet i form af dieselforurening og CO2 udledning.