Vinduespudser i Skanderborg

Grøn polering er din professionelle vinduespudser i Skanderborg, der på baggrund af sine mange års erfaring i branchen kan garantere et veludført stykke arbejde til den aftalte tid. Vi har gjort det til vores mission at sikre, at vores kunder får den optimale service hver eneste gang, så de føler sig trygge ved at overlade vinduespudsningen til os. Dette indebærer også en god og tillidsfuld kommunikation mellem os og vores kunder således, at de altid ved, hvornår på dagen vi kommer ud og pudser deres vinduer. Derfor får vores kunder selvsagt også besked om eventuelle ændringer af tidspunktet, så de ikke sidder forgæves og venter på vores service. I forlængelse af dette, er det også vigtigt for os, at vores kunder føler sig komfortable med at benytte os som vinduespudser i Skanderborg. Måden hvorpå vi sikrer dette, er ved kun at tilkoble én medarbejder til opgaven, så vores kunde altid får den samme person ud og pudse vinduer. Dermed er det i højere grad muligt at opbygge en tillidsfuld relation, så vores kunder føler sig trygge ved at lukke den pågældende vinduespudser ind i sit hjem.

Som vinduespudser i Skanderborg tilbyder vi en lang række forskellige ydelser forbundet med vinduespudsning. Dette indebærer alt lige fra traditionel vinduespudsning i private hjem til mere omfattende opgaver, hvor lift eller vaskeanlæg er påkrævet. Så uanset om du har brug for en kompetent vinduespudser til at rengøre dine vinduer i hjemmet eller i din virksomhed, så kan du med fordel kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi kan også i den forbindelse udarbejde en rengøringsplan over, hvor ofte dine vinduer skal pudses.Vi kan således tegne et abonnement, der er tilpasset dine behov. Ved at få dine vinduer gjort rene jævnligt minimerer du dine omkostninger, og du sikrer, at snavs og skidt ikke gror fast på vinduerne.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Bæredygtighed

  Hos Grøn Polering gør vi alt, hvad vi kan, for at skåne naturen mest mulig. Vi bruger svanemærkede produkter, vi optimerer og planlægger ruterne omhyggeligt. Det gavner i høj grad miljøet, og det har den sidegevinst, at vi kan spare penge på kørslen, og det overføres direkte til billigere priser. Hvis du vil gavne miljøet og samtidig spare penge, er Grøn Polering det rette valg.

  Og vi kan komme HØJT op uden lift

  Vi tilbyder som sagt “almindelig” konventionel vinduespudsning i Skanderborg, men vi har desuden en yderst miljøvenlig løsning til opgaver i højden. Med vores højteknologiske rentvandsanlæg, kan vi vaske vinduer med ultrarent, demineraliseret varmt vand. Vi har særlige carbon stænger, som tillader, at vi vasker vinduer i helt op til 20 meters højde fra jorden – Og det endda helt uden brug af sæbe. Denne metode er nok den mest miljøvenlige, der findes. Samtidig skæres behovet for en lift væk i mange tilfælde. Dette er en yderligere stor gevinst på både pris og miljø. Prisen er langt lavere fordi en lift er dyr i drift. Miljøgevinsten består både af teknikken med rentvandsanlæg, men der bliver også brugt store mængder diesel, når en lift skal transporteres frem og tilbage. Det diesel forbrug er helt elimineret, når vi i stedet kan bruge vores vaskeanlæg.

  Et særligt tilbud til dig i Skanderborg

  Med vores firma får du grøn vinduespudsning, og du får samtidig nogle af branchens bedste priser. Der er nogle af årsagerne til, at vi i dag allerede har en bred kreds tilfredse kunder. Vi vil rigtig gerne også tilbyde netop dig i Skanderborg en billig ordning med fast vinduespudsning. Kontakt os ved at skrive eller ringe til os. Vi er klar til at komme og give dig et uimodståeligt tilbud i dag. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen som kunde hos Grøn Polering.