Vinduespudser i Risskov

Vi udfører vinduespudsning for alle i Risskov – Både privat og erhverv. Grøn Polering ligger i Risskov, hvor jeg også selv bor. Det er vores hjemmebase og det område, hvor vi pudser flest vinduer.

I Risskov har vi størstedelen af vores private kundebase, og det er også her kontoret ligger. Vi har dagligt ruter med vinduespudsning i Risskov og nærområdet, da langt de fleste af vores private kunder bor i Risskov.

Super skarpe priser

Vores daglige gang i Risskov er medvirkende til at vi kender området og forholdene rigtig godt. Det betyder også, at vi kan give rigtig skarpe priser på vinduespudsning i Risskov, fordi vi er i nærheden hver dag.

Når du bruger os hos Grøn Polering som vinduespudser, vil du erfare, at privat vinduespudsning er til at betale sig fra. Med vores lave priser er valget mellem selv at pudse vinduer eller lade os om det ikke svært.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Da vi er i Risskov hver dag, kan vi nemt starte op hurtigt.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Højt serviceniveau
  Det er afgørende for mig, at du som kunde føler dig godt behandlet, og at du oplever et højt serviceniveau. Den ydelse, du betaler for, skal du føle, er alle pengene værd. Vi lytter altid til dine specifikke ønsker og behov, og besvarer henvendelser sagligt.

  Vi kan pudse vinduer konventionelt, og det har vi stor rutine i gennem mange års erfaring i vinduespudser branchen.

  Mere vanskelige vinduespudsnings opgaver, kan vi også løse. Vi har specielt udstyr og ekspertise til at klare alle slags opgaver.

  Vi værner om miljøet
  Det er vigtigt for os at passe på vores planet. Hensynet til miljøet er i fokus hos Grøn Polering. Vi bruger kun miljørigtige produkter, der er let nedbrydelige. Alle produkter er svanemærkede. Det er afgørende for os, at vi bidrager til at gøre en forskel for naturen ved at have en bæredygtig miljøpolitik.

  Er du interesseret i billig og grøn vinduespudsning, så lad Grøn Polering vaske dine vinduer. Du kan kontakte os på Tlf. 70 707 747 eller på [email protected].

  God ordning

  Vi er glade for det arbejde, som Grøn Polering udfører. Vi har blandt andet nogle sideruder på en svært tilgængelig kvist i pudser, som vores tidligere vinduespudser ikke kunne klare. Intervallet på hver 8. uge bliver også overholdt fint.

  Birthe L. Gregersen

  Risskov

  Jeg har et abonnement hos Grøn Polering …

  Jeg har et abonnement hos Grøn Polering med vinduespudsning 6 gange årligt. Når jeg har været i kontakt med dem, har de været imødekommende, og det har været nemt at få en aftale om indvendig pudsning, når der er behov for det. Jeg er tilfreds, og jeg har anbefalet Grøn Polering til flere bekendte.

  Sandra Juhl