Vinduespudser i Odder

Hos Grøn Polering kører vi faste ruter med jævne intervaller i Odder området, så hvis prisen såvel som miljøet er vigtigt for dig – så er Grøn Polering et godt valg.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  Grøn Polering

  Hos Grøn Polering er vi erfarne og har speciale i grøn vinduespudsning. Vores team af vinduespudsere er udlært til at udføre enhver opgave ud fra miljørigtige metoder. Alle vores produkter er svanemærkede, så du kan være sikker på, at de er miljøvenlige. Samtidig går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi sikrer os altid, at vinduerne er rengjorte og pudsede til UG. Det er nemlig meget vigtigt for os, at du som kunde er tilfreds.

  Tilfredse kunder

  Vi tilpasser altid vores service og vinduespudsning til den specifikke opgave, som bliver skræddersyet til dine vinduer. Så uanset om det er virksomheden eller dit private hjem i Odder, der trænger til en omgang vinduespudsning, så klarer vi opgaven. Vi tilbyder både vinduespudsning med faste intervaller samt lejlighedsvis vinduespudsning i Odder. Og altid til faste, lave priser.

  Kontakt os

  Hvis du eller din virksomhed i Odder har brug for hjælp til vinduespudsningen, så giv os et kald på Tlf. 70 707 747 eller skriv til os på [email protected]. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et favorabelt tilbud.