Hvordan virker et rentvandsanlæg? Omvendt osmose, ionbytter granulat.

RO-anlæg (Reverse osmosis) eller på dansk omvendt osmose benytter filtre og en eller flere RO-membraner. Samtidig bliver H2O molekylerne elektrisk ladet, og disse forhold giver vandet nogle helt særlige egenskaber som almindeligt postevand ikke har. Vandet kan med tilstrækkeligt effektive anlæg benyttes i laboratorier og andre steder, hvor man har brug for klinisk rent vand.

De senere år er man stigende grad begyndt at finde nye anvendelsesområder for utlrarent vand, især fordi prisen er kommet ned i et niveau, hvor virksomheden ikke bliver ruineret, hvis man vil anskaffer et RO-anlæg. Blandt andet kan man benytte vandet til effektiv vinduespudsning uden brug af sæbe. Det klinisk rene vand bliver elektrisk ladet ved hjælp af ion bytter materiale (DI-granulat), så det får nogle egenskaber, der minder om sæbe, hvor snavset binder sig til H2O molekylerne og bliver skyllet ned.

Vinduespudsning i højden – Sikkert og effektivt …

De senere år er disse egenskaber blevet udnyttet til udvikling af avancerede avancerede rentvandsanlæg til brug ved vinduespudsning. Ved hjælp af vandførende kulfiberstænger kan man vaske vinduer sikkert og effektivt i højden med det ekstremt rene vand. Det giver en række fordele kunden.

  • Billigere priser
  • Mulighed for rammevask på svært tilgængelige steder
  • Resultatet holder længere

I mange tilfælde kan man barbere en god del af tidsforbruget til en given opgave ved at benytte rentvandsanlæg ift. hvis man skulle klatre rundt på stiger, eller hvis man skulle bruge lift. Samtidig kan vi komme til at vaske vinduer næsten alle steder – Også steder hvor man ikke kan plare stiger eller en lift. Tidsbesparelsen giver os en økonomisk gevinst, som vi deler med kunden. Samtidig er det meget mere sikkert for os, når vi kan arbejde fra jorden i stedet for at skulle stå i en liftkurv eller klatre rundt forskellige spændende steder.

Kontakt os for at få et tilbud eller en snak om, hvad vi kan tilbyde dig, hvis du har svært tilgængelige vinduer eller bare gerne vil have os til at tage sig af at holde dine vinduer rene.

    Send din mail – Vi sender et tilbud

    E-mail: [email protected])