Vi kommer i det meste af Østjylland i området omkring Aarhus. På daglig basis betjener vi mange glade kunder. Bestil et tilbud allerede i dag. Så vender vi tilbage med et supergodt tilbud til dig eller din virksomhed.

  Send din mail – Vi sender et tilbud

  E-mail: [email protected])


  God service er nøgleordet

  Vinduespudsning handler selvfølgelig om at få rene ruder til en god pris. Men en god dialog, og følelsen af at kunne stole på den der kommer, er i de fleste tilfælde ligeså vigtigt. For de fleste af vores kunder er det vigtigste, at de kan regne med aftalerne, og at de er trygge ved den vinduespudser, der kommer. Desuden kan du hos Grøn Polering få tilgodeset individuelle behov – det er en selvfølge.

  Stort og småt

  Vi kan håndtere alle slags opgaver fra vinduespudsning i private villaer eller rækkehuse til stor opgaver som fx Danmarks Radio, som er en af vores erhvervskunder. Vi har også opgaver for butikskæder. Vi kan klare opgaver med lift fx på steder som i den gamle kornsilo i Skødstrup i 40 meters højde, men vi kan også benytte vores miljøvenlige rentvandsanlæg, hvor vi kan komme til på steder, som ellers ville være næsten umulige at nå. Kort sagt, kan vi påtage os alle former for opgaver inden for faget.

  Miljøet i centrum

  Vi skåner miljøet så vidt det er muligt. Vi bruger miljøvenlig svanemærket sæbe, og vi kører primært i små biler, der ikke udeleder så meget CO2. Vi har også brugt lang tid på at optimere vores kørsel – Det er en fordel for miljøet og din pris på vinduespudsning. For os er det naturligt at påtage os det ansvar, man må kunne forvente af en moderne virksomhed. Når det er muligt for os at spille på tre strenge samtidig – Skåne miljøet og på samme tid kunne tilbyde en billigere pris samt forbedre vores egen bundlinje – så er det naturligvis oplagt at udbygge dette koncept på alle tænkelige måder. Vi er hele tiden på udkig efter nye områder, hvor vi kan gøre noget endnu bedre, end vi allerede gør.